fredag 28 september 2012

Vårt första blogginlägg! Coeur Blanc Cupcake

En god halloncupcake med snövit frosting och lavendel som dekoration. Cupcakesen är fyllda med vit chokladfrosting och ger cupcakesen ett blödande hjärta.

Själva muffinssmeten är ett recept på Leilas basmuffins. Det receptet hittar du här. När smeten är klar lägger man i halvtinade hallon som mna bara vänder i för att sedan klicka ut smeten i formarna.

Frostingen är nog världens enklaste. Lika delar smält vit choklad och cream cheese. Vi använde 200g av varje till 12 cupcakes. Vi bara blandade chokladen med färskosten och rörde om ett par tag.


När muffinsarna hade tagits ut ur ugnen lät vi dem svalna och sedan skar vi upp dem på samma sätt som man brukar skära upp semlor. Med det menar vi att vi skar av en bit av toppen och gröpte ut lite av kakan för att sedan hälla i en klick frosting. Sen la vi på locket igen och bredde på ett lager frosting som man annars brukar göra.

För att piffa till lite extra gick vi ut i trädgården och klippte av några fina lavendelblommor som vi försiktigt dekorerade cupcaksen med.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar